π

trustul
cre - creează valoare

ro
| hu | en
29  
29
 acasă    oferta   Bella Park  Dora Park  noutăţi   media  despre noi  contact  
 
 

Bella Park – un cartier de lux, o comunitate

Bella Park este un adevărat cartier de lux, construit în Cluj-Napoca, o dezvoltare ghidată de crezul nostru de business Un alt stil de viaţă®. Ne-am dorit să oferim clienților noștri posibilitatea de a locui într-un cartier de case și apartamente în vilă, cu spații verzi, loc de joacă pentru copii, un ansamblu cochet, realizat la standarde occidentale.

Primul pas a constat în realizarea a 50 de unități locative – case individuale, duplexuri, vile cu apartamente.

50 de familii s-au mutat deja, iar proiectul nostru a devenit o adevărată comunitate!

Din 2009 am demarat completarea cartierului cu alte 40 de locuințe – case individuale, duplexuri, cvadruplexuri și vile cu apartamente. Proiectul rezidențial Bella Park a fost finalizat în 2012!

Locaţie

  1. în zona Bună-Ziua, cu acces direct din strada principală, constând în 3 șiruri de case și vile cu apartamente.
  2. continuarea firească a celebrului cartier rezidențial Andrei Mureşanu
  3. accesul se realizează prin cele două drumuri de circulație interioară, pavate, iluminate și prevăzute cu trotuare, parcări pentru oaspeți și amenajări decorative.

Descriere

  1. Prima etapă: 50 de locuințe deja locuite
  2. A doua etapă: 40 de locuințe noi, aflate în etapa de construcție

Prima etapă:

50 de unităţi locative moderne şi spaţioase dispuse în următoarele tipuri de unităţi locative:

  1. 24 de case cu  suprafeţe şi compartimentări diferite:

Anabella - 2 case individuale cu o suprafaţă desfăşurată construită de 426 mp, cu un teren de 500 mp;Donabella - 8 case în duplexuri, cu 3 sau 4 dormitoare, având o suprafaţă desfăşurată construită de 265 mp, pe un teren de 320 mp;Izabella - 14 case în duplexuri, cu 3 sau 4 dormitoare, având o suprafaţă desfăşurată construită de 243 mp şi un teren de 200 mp.

  1. 24 de apartamente în vile cu 2 etaje:

Crinabella - 1 vilă cu apartamenteClarabella - 3 vile cu apartamente

A doua etapă:

40 de unități locative, cu arhitectură în linii similare cu locuințele realizate în prima etapă.

Sarabella Cvadruplex – 4 case

Sarabella Triplex – 3 case

Donabella 2 – duplexuri mari, 6 unități locale

Izabella 2 – duplexuri mici, 2 unități locative

Casa Szeman

2 vile cu apartamente – Crinabella 2 și Theabella.

Cele două vile includ și 5 apartamente de tip penthouse cu suprafeţe construite de peste 300 mp. Apartamentele spațioase sunt prevăzute cu câte 3 dormitoare şi o zonă living, a căror proprietari se pot bucura de terase foarte generoase, cu suprafeţe de 80 mp, adevărate grădini cu decking, gazon și arbuști. Ca orice penthouse care se respectă, apartamentele din vilele Bella Park își răsfață proprietarii cu o priveliște splendidă către dealul Feleac.

Calitate

Când am început să dezvoltăm cartiere în Cluj ne-am propus să nu facem rabat la calitate!Construim și în prezent locuințe în care nouă ne-ar plăcea să locuim, cu materiale moderne și rezistente.

Proiectul Bella Park® a însemnat pentru noi o nouă etapă de educare. Îţi propunem o casă ecologică, cu pereţi care beneficiază de placare dublă cu poliestiren. Mediul înconjurător, ca şi buzunarul tău de altfel, se pot bucura de reducerea consumului de energie. Şi pentru că respectăm spaţiul şi intimitatea ta, locuinţele din extinderea Bella Park® au suprafeţe construite între 177 mp şi 377 mp şi teren adiacent de 197 mp până la 368 mp. Toate acestea se regăsesc în cele 17 case de 5 tipuri, precum şi în apartamentele din vilele noastre, pe care vă invităm să le vizionaţi pe site-ul nostru, la secţiunea case, respectiv apartamente în vile.

Infrastructura cartierului

Infrastructura cartierului rezidențial de lux Bella Park - pavaje, spații verzi, corpuri de iluminat și 0 cabluri.

Cartierul beneficiază de acces direct din strada Bună Ziua, cu drumuri şi alei comune pavate. Casele și vilele de apartamente din Bella Park beneficiază de toate utilităţile: apă, gaz, canalizare, iar fiecare locuinţă este cablată astfel încât în fiecare cameră să existe acces la sursa de internet, telefon şi TV. Toate cablările sunt ascunse în subteran, creând astfel toate condiţiile unei amenajări exterioare elegante pentru întreg ansamblul. Suntem atenţi la fiecare detaliu, iar prima dovadă pe care o veţi observa o reprezintă iluminatul stradal cu două valenţe: utilitate şi estetică.

Noutatea


Bella Park adaug─â noi concepte stilului de via┼ú─â impus de c─âtre Trustului CRE® pe segmentul reziden╚Ťial din Cluj Napoca:

  • terasele generoase ale vilelor SARABELLA, de aproximativ 60 mp, au fost transformate în adev─ârate gr─âdini la în─âl╚Ťime. Terasele sunt complet circulabile ╚Öi pot fi amenajate cu gazon, arbu┼čti ┼či flori, dup─â preferin┼úele viitorilor proprietari.  
  • “s─ân─âtatea e mai bun─â decât toate” – spune o vorb─â veche cu care suntem ╚Öi noi de acord. De aceea, am decis s─â g─âzduim la parterul vilei THEABELLA o zon─â de cabinete medicale. Controlul medical este acum la îndemâna tuturor proprietarilor din Bella Park cât ╚Öi al celorlalte persoane care locuiesc în zona Bun─â Ziua.
  • vila THEABELLA cuprinde ╚Öi un tip de locuin╚Ťe considerat o adev─ârat─â noutate pentru pia╚Ťa clujean─â: apartamentul de tip studio. Cu o în─âl╚Ťime mult mai mare decât de un apartament normal, compartimentarea acestui tip de locuin╚Ť─â se realizeaz─â pe vertical─â (living & buc─ât─ârie la Parter ╚Öi dormitor la Etaj)

Pentru c─â Bella Park este deja o comunitate, ne-am gândit ╚Öi la cei mai mici membri ai s─âi, amenajând în aer liber un loc de joac─â pentru copii, dotat cu leag─âne, balansoare, tobogane ┼či alte construc┼úii specifice din lemn, de cea mai bun─â calitate.

 

Showroom

Pentru mai multe informații privind proiectul nostru, oferta în curs și materialele folosite, nu ezita să ne contactezi direct la showroom!

 prezentare Bella Park   PUD
 download info
 Oferta curentă - Case şi apartamente
case
 Donabella 2   Sarabela tip cvadruplex 
 Sarabella tip triplex   Izabella 2   Szeman 
 Anabella   Donabella    Izabella 
 amenajări case     achiziţie şi contractare
 planuri case
apartamente în vile
 Theabella   Crinabella 2  
 Clarabella    Crinabella 
 amenajări vile    achiziţie şi contractare 
 planuri apartamente

  Sunteţi vizitatorul cu numărul:
            © Copyright 2005 - 2009 Trustul CRE S.A. Toate drepturile rezervate.     |    PROTECTIA CONSUMATORILOR - ANPC